zangles

Kennismaken

Wil jij zingen? Wil je komen proberen wat jij kan met je stem? Voor iemand dat speciale lied ten gehore brengen voor een rouw, trouw of ander momentum.. dat kan natuurlijk allemaal. 
Maak gebruik van het contactformulier of bel:
06 - 2423 7572

Karaoke zingen

Op Youtube vind je heel veel Karaoke songs, om lekker mee te zingen, maar let op.. forceer je stembanden niet.

Maak eerst je kleine spiertjes wat los.. net als bij sporten.

En bij pijn.. of last van je keel.. zeg dan een stille A.. dus je zegt heel rustig A, A, A, zonder daarbij geluid te maken. 

Aanrader:
Een super mooie en vooral inspirerende film is The last Chance, over Britain’s got talent winnaar Paul Pott.


De%20stem%20is%20ademen

Zangwedstrijden…? Hoezo?!

Je kan harder lopen, hoger springen, verder klimmen, maar niet beter zingen.  Je kan wel leren gezond en vrij te zingen!
De basis is ademen, je lijf het werk laten doen en niet die hele kleine stembandspiertjes kapot zingen. 

Wie zingen er bij mij..:
een moeder die een rap voor haar stiefkids wil doen. Zichzelf helemaal niet okay vindt zingen, maar ze wil het ze zo graag duidelijk en veilig voor ze maken dat ze dat in een hippe song wil overbrengen. 

Ook is er een moeder die met haar zoon van 10 komt zingen. Door lekker samen te zingen zijn ze heel blij en verbonden.  Ze hebben ook allebei de ambitie iets te leren, maar ze willen ook vooral FUN! samen hebben. Een combinatie van streng leren, en gezelligheid.

Een man die voor zijn vrouw Nothing Rymes wilde zingen op hun 60e verjaardag. 

Een dame die met haar kids in de auto mee wil zingen.. en ja het Dorp is dat geworden. 

En een groep meiden tussen de 7 en 17 die op een veilige naschoolse plek even de boel van thuis kunnen vergeten, die vrijblijvend met mij een song instuderen die we met een flash-mop willen neerzetten. 

Iets aanleren en iets afleren.
Wat heb je nodig om op een podium te staan? Ik kan je daar al veel over bijbrengen.. En vooral je Iets afleren wat jou die keelpijn oplevert, jou helpen je bereik te vergroten. Wil je echt professioneel gaan dan moet je voorzichtig zijn met je stem, die ultiem kleine spiertjes (ter grote van spaghetti en dan maar een paar centimer lang) zijn uiterst kwetsbaar. 


Mijn Nederlands is niet goed, en daarom spreek ik niet graag. Van Anita kreeg ik muziek en tekst en gezongen Nederlands lied van Claudia de Breij. Heel mooi. Ik kon daarmee oefenen, en 4 minuten zelf Nederlands spreken. Muziek is fijn en ik vind het gezellig om met Anita te oefenen, Ik moet vaak lachen. 

Zij, expat. 

Samen%20online%20zingen

Reviews

Telefoon: 06 2423 7572

Kvk  6107 6627
Zonnehoek 110, 2141 DR Vijfhuizen

Contactformulier: hier


-algemene voorwaarden

Anita Sanders Vocals & Coaching;
Ik geef zangles en coach onder Anita Sanders, muziek maak ik met professionals onder de werknaam Jukebox from the Heart. 

Iets meer over mij weten? Dat kan hier