Manager | teamleider

Coaching & Intervisie/
Supervisie

Ik coach MT’s en MT-leden op individueel niveau en bij eventuele conflicten. Afhankelijk van de vraag ben ik inzetbaar bij supervisie en bij intervisie.Voor vragen en kennismaking:
06 - 2423 7572

Teamcommunicatie en jouw persoon

Overal waar je als leidinggevende binnenstapt, breng je jezelf mee. En ondanks dat jij dat van jezelf weet, blijft het soms een uitdaging. Het enneagram en ik laten je ervaren welke energie er met jou mee naar binnen stapt, en wat er gebeurt met de energie tussen jou en de ander.

Grip op hart, hoofd en buik-energie.
Hoe hou jij grip op alles dat er zich afspeelt? Goed voorbereid  een presentatie of vergadering vlekkenloos laten verlopen. Dat alles door iedereen gezegd en begrepen wordt. Grip houden op jouw buiten- en binnenwereld vergt dan wat van jouw managerskills. Ik kan je dat  in coachingsgesprekken spiegelen, en ik kan meelopen in je praktijk (supervisie).

Gesprek- en vergadertechniek.
Gesprekstechniek en inzicht in het enneagram helpen je om te schakelen in diverse gesprekken en momenten.
Met wie heb je te maken als gesprekspartner, en hoe wil jij je voorbereiden op  een slecht nieuwsgesprek?
Ook een andere vorm van vergaderen kun je bij mij uitwerken.  Het  voorbereiden en nabespreken geeft een heldere kijk op het resultaat dat je voor ogen hebt. 

Anita werd ingeschakeld om de samenwerking tussen het secretariaat en het MT te verbeteren. Anita Sanders heb ik leren kennen als een on-the-job coach die haar mening helder en duidelijk geeft. Ze benoemt wat ze ziet en ervaart, ook als dat minder gemakkelijke onderwerpen zijn. Anita heeft flair en durf en geeft concrete tips voor verbetering. De resultaten bij de coachees waren snel zichtbaar.

Divisie directeur Gemeente

Samen%20online%20zingen

Reviews

Telefoon: 06 2423 7572

Kvk  6107 6627
Zonnehoek 110, 2141 DR Vijfhuizen

Contactformulier: hier


-algemene voorwaarden

Anita Sanders Vocals & Coaching;
Ik geef zangles en coach onder Anita Sanders, muziek maak ik met professionals onder de werknaam Jukebox from the Heart. 

Iets meer over mij weten? Dat kan hier