de stem

Mindfullness.

Kom het ervaren, in een persoonlijke sessie, of onderzoek een speciale bijeenkomst voor je team. Het is heerlijk om te doen., en de impact is groot.   

Maak gebruik van het contactformulier of bel:
06 - 2423 7572

Spreek-buis van je ziel.

Onze ziel heeft vele namen: het oude weten, het onderbuik gevoel. Kinderen hebben er een heel sterke band mee. Zij durven te vertrouwen op wat er is, en met hun korte levenservaring voelen zij situaties haarfijn aan.

Luisteren naar jezelf
Jouw stem brengt je naar het nu.  Luisteren naar de taal de toon, en natuurlijk de woorden die jij met jouw instrument maakt, vormen ze een momentum. Bewust samen zingen en samen spreken worden heel bijzonder. Het kan een antwoord met zich meebrengen dat je nu pas hoort, en nu pas verstaat.

Rust, vertrouwen en loslaten
Het gelukshormoon dat bij zingen vrijkomt is ook van belang. Dopamine en Oxytocine maken je zacht en warm en laten je ogen stralen. En of dat blijmoedig, of verdrietig is, er is  ruimte om er even helemaal stil bij staan.

Alleen of samen in een workshop of simpele ervaring.
Het kan ook vrijuit zingen zijn, alleen of met anderen samen. Met of zonder woorden. Een ruimte creëren die vrij is.


Anita laat mij grenzen verleggen en geeft me heel veel inzicht. Niet alleen door me een spiegel voor te houden voor wat betreft mijn stemgebruik en houding, maar ook door haar ervaring als coach en haar inzicht in mensen. Al mijn leven lang krijg ik te horen dat ik zachtjes praat. Door verschillende oefeningen maakt Anita mij bewust van wat ik met mijn stem en houding kan doen, en op welke manier ik ze op het juiste moment kan inzetten. Ontspannen blijven in spannende situaties... Heel nuttig, en daarnaast heel erg leuk om te doen! Het blijft ‘een dingetje’ om als oefening naast of met Anita te zingen (kraai en nachtegaal, zoiets) en confronterend om mezelf terug te horen. Maar bewust bezig zijn met je eigen stem kan ik echt iedereen aanbevelen. Onwijs bedankt, Anita!
Zij  49 jaar

Samen%20online%20zingen

Reviews

Telefoon: 06 2423 7572

Kvk  6107 6627
Zonnehoek 110, 2141 DR Vijfhuizen

Contactformulier: hier


-algemene voorwaarden

Anita Sanders Vocals & Coaching;
Ik geef zangles en coach onder Anita Sanders, muziek maak ik met professionals onder de werknaam Jukebox from the Heart. 

Iets meer over mij weten? Dat kan hier